© 2023 por NÓMADA EN EL CAMINO. Creado con Wix.com

  • b-facebook

COMUNICAT DEGRADACIÓ NEUMÁTIC:

24/04/2018

Després de parlar amb fàbrica sobre la degradació d'alguns neumàtics a la cursa d'aquest cap de setmana, comenta'n que una alta temperatura en un asfalt tan abrasiu és normal, per solucionar aquest problema ens aconsella'n aditivar al màxim la pista o passar al compost 40 així allargaríem entre una o dues mànegues el desgast però perdríem tracció. Schumacher ens enviarà un compost 36 i un 40 per fer la prova. Buscarem un pilot que faci les proves el circuit de santa oliva on disputarem la pròxima prova.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

POSTS RECIENTES:

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

BÚSQUEDA POR TAGS:

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now